Anmeldelse: Livet i underverdenen

I Rør ikke de som sover følger vi hovedpersonen både over og under jorda. Boken starter med at hovedpersonen Emmi våkner opp i en kiste under jorda, hun skjønner at hun er død. Emmi har ett slags “oppdrag” på å finne ut hvordan hun døde, hvis ikke så kan hun ikke få fred.

Boka var litt vanskelig å forstå i starten, men jo lengre du leser jo mer blir du dratt inn i boka. Avslutningen i boka er også litt vanskelig å forstå, men alt i alt så var slutten bedre enn starten.

Jeg hadde håpet på en mer “dramatisk” død.

Jeg hadde håpet på en mer “dramatisk” død. Emmi døde på en veldig kjedelig måte. Og det hele var litt utydelig. Jeg skjønte det etter hvert, men jeg hadde håpet på at det kom tydeligere fram. Jeg elsker hvordan forfatteren tar inn mer dramatiske plott utover i boka. De dramatiske hendelsene kommer ikke helt fram før på slutten, men hun har lagt inn hint underveis.

Jeg synes at det mangler en del informasjon rundt underverdenen. Og jeg synes at vi får litt mye irrelevant informasjon fra da Emmi levde og litt lite fra da hun faktisk var død.

Dette er den eneste boken jeg har lest ferdig og faktisk likt.